Spremljevalni program

Športni sejem

Športni sejem

Na Novem trgu se bodo v času prireditve predstavili prodajalci športne opreme in zdravega načina življenja, ki bodo v času sejma nudili posebne popuste.  Sprehodili se boste lahko med ponudniki različnih športnih blagovnih znamk, ponudniki prehranskih dopolnil ter ostalimi razstavljavci, ki želijo s svojimi izdelki nagovoriti najaktivnejšo skupino udeležencev.

Dodatna vsebina sejma bo športni medicinski center. Obiskovalcem bo na voljo ekipa strokovnjakov, ki bo brezplačno svetovala glede pravilne tekaške vadbe, preprečevanja in zdravljenja tekaških poškodb, vadbe teka ob kroničnih boleznih, pravilnega pitja tekočin pred, med in po vadbi, športne prehrane, načrtovanja tekaškega treninga in drugih aktualnih zadev, vezanih na tekaško vadbo in tekmovanje.


Razpis za stojnice

Novomeški 1/2 maraton je dvodnevni dogodek, ki privablja vse generacije. Menimo, da je dogodek izvrstna priložnost za predstavitev izdelkov, produktov ali storitev povezanih s športno rekreacijo in zdravim načinom življenja.

Če želite svojo ponudbo prodajati ali le promovirati obiskovalcem in tekačem vas vabimo, da si preberete razpis in nas kontaktirajte.

Za več informacij smo vam na voljo na info@novomesto21.si


Contact information


Športno rekreativno društvo FIT KLUB
Velika Cikava 12b
8000 Novo mesto
SLOVENIJA
+386 (0)31 859 801
info@novomesto21.si
SI56 6100 0001 5330 615

Sign up for e-newsletter


Vpišite svoj e-naslov in prejemajte najnovejše informacije v zvezi z novomeškim maratonom.

Currently registered: 777


Polmaraton: 396
Rekreativni tek - 10 km: 170
Rekreativni tek - 6.5 km: 121
Pohod: 24
Nordijska hoja: 1
Canicross: 17
Izdelava spletne strani: