INTERVJU S PRIMOŽEM KOBETOM VODJO NOVOMEŠKEGA 1/2 MARATONA

SPREJEMAMO PRIJAVE S TURISTIČNIMI BONI - BON21

Za vas imamo veselo novico! Na 4. Novomeški 1/2 maraton se lahko prijavite tudi z novimi turističnimi boni - BON21.

4. NOVOMEŠKI 1/2 MARATON ZOPET ZA NASLOVE DRŽAVNIH PRVAKOV

Novomeški 1/2 maraton bo tudi letos 3.10.2021 gostil državno prvenstvo članov in članic, mlajših članov in mlajših članic ter veteransko prvenstvo Slovenije v polmaratonu v kategorijah nad 35 let...

3. NOVOMEŠKI 1/2 MARATON ZOPET NAVDUŠIL

V odličnem vzdušju navijačev, v sončnem vremenu in za trenutne čase izrednih okoliščinah se je zaključil 3. Novomeški polmaraton. Zmagovalec med moškimi je postal maratonec Primož Kobe s časom 1:07:56, med ženskami pa je bila najboljša tekačica Neja Kršinar s časom 1:16:57. Oba sta izboljšala rekorda proge.

REZULTATI - RESULTS

Neuradni rezultati

ŠTARTNA LISTA

Objavljena je štartna lista. Preverite vašo štartno cono.

ZAPORE CEST OB PRIREDITVI 3. NOVOMEŠKI 1/2 MARATON

PODROBNEJŠI OPIS ZAPOR 3. NOVOMEŠKI 1/2 MARATON

POMEMBNA NAVODILA TEKAČEM

Prireditve se lahko udeležijo le ZDRAVE OSEBE brez znakov prehlada in okužb. Vsak udeleženec prireditve mora pred prireditvijo PODPISATI IZJAVO  OZIROMA VPRAŠALNIK O ZDRAVSTVENEM STANJU. Štartna lista bo objavljena v naslednjih dneh.

RAZPIS DRŽAVNEGA PRVENSTVA VETERANOV V POLMARATONU

Objavljamo razpis državnega prvenstva veteranov v polmaratonu, ki bo 4.10.2020 v Novem mestu. Na državnem prvenstvu veteranov lahko nastopa vsaka oseba nad 35 let, ki je član Združenja atletskih veteranov Slovenije (ZAVS). Še nisi član? Pridruži se zdaj. 

PRIJAVA NA DRŽAVNO PRVENSTVO SLOVENIJE V POLMARATONU

Na državnem prvenstvu Slovenije v polmaratonu za člane lahko nastopijo le člani atletskih klubov in društev, ki so člani Atletske zveze. Prijava mora biti dvojna, in sicer...