Novomeski_polmaraton_2021_Lo_res_018.JPG

ZDRAVSTVENO VARSTVO


Prireditve se lahko udeležijo le ZDRAVE OSEBE brez znakov prehlada in okužb, slabega počutja ali povišane temperature. Udeležence prosimo, da so pred in na dan tekmovanja pozorni na vsake znake okužbe dihal (npr. nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, mišicah, povišana temperatura…). 

V primeru poslabšanja epidemioloških razmer lahko organizator od tekmovalcev zahteva nošenje mask, negativen Covid-19 test ali PCT potrdilo.

Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost! Organizator ne prevzema nikakršnih odgovornosti. Priporočamo, da tekači (do 30 dni pred tekmovanjem) opravijo preventivni zdravstveni pregled in pridobijo potrditev zdravnika, da so zdravi in pripravljeni na napor.

Podrobna navodila bodo objavljena na internetni strani www.novomesto21.si najkasneje en mesec pred prireditvijo in v zadnjem tednu v dokumentu Navodila udeležencem Novomeškega 1/2 maratona.

STAROSTNA OMEJITVE

POLMARATON: prepovedano je nastopiti tekmovalcem mlajšim od 15 let

10 KM TEK: prepovedano je nastopiti otrokom mlajšim od 12 let.

REKREATIVNI 6,5 KM TEK: prepovedano je nastopiti otrokom mlajšim od 11 let.

Otroke mlajše od 15 let lahko prijavijo le starši oziroma njihovi skrbniki, kateri prevzemajo odgovornost za vsa tveganja v zvezi z njihovim nastopom in morajo dostaviti pisno soglasje s strinjanjem o udeležbi teka.


Sponzorji:

Organizacija:
Partner: