V Štukljevem letu v Novem mestu prvi Novomeški polmaraton

27.02.2018
Trasa proge ob reki Krki, ob vznožju Trške gore, zvokih harmonike in idilični dolenjski pokrajini so zagotovilo, da ne gre le še za eno mestno tekaško prireditev.

Na idejo in pobudo našega olimpijca, Primoža Kobeta, so stekle aktivnosti in organizacija izvedbe velike mednarodne tekaške prireditve, ki jo bomo v Novem mestu pozdravili v jeseni, s premiereno izvedbo polmaratona v nedeljo, 30.9.2018. Dvo-dnevni program z otroškimi teki, rekreativnim in polmaratonskim tekom ter zabavo in animacijo za vse športne navdušence, si želimo v Novo mesto privabiti najboljše slovenske in tuje tekače.

Trasa proge ob reki Krki, ob vznožju Trške gore, zvokih harmonike in idilični dolenjski pokrajini so zagotovilo, da ne gre le še za eno mestno tekaško prireditev.

Skupaj prijavljenih:
591

Polmaraton:
421

Rekreativni tek:
170

Prijavi se Seznam prijavljenih razpis.pdf

TV PRENOS NA ŠPORT TV

07.08.2019
Tudi letos boste lahko Novomeški 1/2 maraton spremljali v neposrednem televizijskem prenosu. Za to bo poskrbela izkušena ekipa dijakov Šolskega centra Novo mesto...
Preberi več

V CILJU BREZPLAČNO BREZALKOHOLNO PIVO ERDINGER

07.08.2019
Vsi tekači boste v cilju Novomeškega 1/2 maratona lahko okusili Erdinger Alkoholfrei brezalkoholno pivo, ki velja za eno najboljših, če ne najboljše brezalkoholno pivo...
Preberi več

Podpis sodelovanja z Banja Luka 1/2 maratonom

20.05.2019
Novomeški 1/2 maraton in Banja Luka 1/2 maraton sta na nedavnem 5. Banjaluškem polmaratonu podpisala dogovor o sodelovanju.
Preberi več