V CILJU BREZPLAČNO BREZALKOHOLNO PIVO ERDINGER

07.08.2019
Vsi tekači boste v cilju Novomeškega 1/2 maratona lahko okusili Erdinger Alkoholfrei brezalkoholno pivo, ki velja za eno najboljših, če ne najboljše brezalkoholno pivo...

Vsi tekači boste v cilju Novomeškega 1/2 maratona lahko okusili Erdinger Alkoholfrei brezalkoholno pivo, ki velja za eno najboljših, če ne najboljše brezalkoholno pivo. Erdinger alkoholfrei svetlo pšenično pivo je izotonik, ki ne vsebuje alkohola, telo hidrira in daje telesu nujno potrebna hranila. Poleg tega je bogat z vitamini, saj vsebuje vitamin B12, ter folno kislino, ki prispeta k sproščanju energije pri presnovi ter prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Pivo ima nižjo vsebost kalorij saj vsebuje le 25Kcal na 100ml.

Pšenična piva Erdinger pridelujejo v eni najmodernejših pivovarn v malem mestecu Erding blizu Münchna v samem srcu Bavarske. Fermentirani proces varjenja daje sadni okus. Poleg ječmenovega sladu se uporablja več kot 50% pšeničnega sladu. Zelo malo pivovarn še vedno uporabljq metoda dveh fermentacij, ki je zelo kompleksna. Tradicionalna fermentacija v steklenici, podobna Champagne metodi, ki daje vrhunskemu fermentiranemu pšeničnemu pivu harmoničen in peneč okus.  Pivo vsebuje le vodo, hmelj, kvasovke in slad. Brez konzervansov in brez dodatkov.

Brezalkoholno pivo boste v cilju Novomeškega 1/2 maratona lahko okusili tako polmaratonci, kot tudi tekači, ki boste pretekli rekreativni tek.

 

Skupaj prijavljenih:
955

Polmaraton:
550

Rekreativni tek:
291

Prijavi se Seznam prijavljenih razpis.pdf

Krevs na Novomeškem ½ maratonu ubranil lansko zmago, med ženskami najhitrejša madžarska olimpijka Tünde Szabó

06.10.2019
Krevs na Novomeškem ½ maratonu ubranil lansko zmago, med ženskami najhitrejša madžarska olimpijka Tünde Szabó
Preberi več

PREHRANSKA STRATEGIJA PROACTION

04.10.2019
Podjetje Proaction je za vas pripravilo prehransko strategijo za pred med in po tekmovanju.
Preberi več