PRENOS NOVOMEŠKEGA 1/2 MARATONA NA TV VAŠ KANAL

05.09.2018
Novomeški 1/2 maraton si boste lahko v živo ogledali na Televiziji VAŠ KANAL ali prek internetnega prenosa na spletni strani www.novomesto21.si 

 

Za prenos osrednjega nedeljskega dela Novomeškega 1/2 maratona bo poskrbeli dijaki Šolskega centra Novo mesto v sodelovanju z medijskim pokroviteljem, to je Televizijo Vaš kanal. Gledalci bodo lahko tako dogajanje spremljali v živo prek televizijskih zaslonov na Vašem kanalu, prek internetnega prenosa na spletni strani www.novomesto21.si ali prek velikega zaslona v ciljnem prostoru polmaratona.

Za produkcijo in izvedbo prenosa v živo bodo poskrbeli dijaki Šolskega centra Novo mesto pod strokovnim mentorstvom profesorjev Srednje Elektro šole in Tehniške gimnazije, ki so se dokazali že z več zahtevnimi prenosi - med drugim tudi s prenosom Evropskega prvenstva v raftingu v Straži pri Novem mestu ter vsakoletnim prenosom Novomeškega teka.

Za Televizijo Vaš kanal, osrednjo regionalno televizijo, ki je vidna po vsej Sloveniji, bo to premierni dogodek. Prvič se bo namreč zgodilo, da bo katera od lokalnih ali regionalnih televizijskih hiš prenašala tekaško prireditev. 

 

Skupaj prijavljenih:
721

Polmaraton:
443

Rekreativni tek:
246

Prijavi se Seznam prijavljenih razpis.pdf

Med več kot 700 tekači na Novomeškem ½ maratonu najhitrejši Krevs in Kršinarjeva

30.09.2018
Dvodnevni dolenjski tekaški praznik, ki so ga pripravili v sklopu Štukljevega leta, je vrhunec doživel v sončnem nedeljskem dopoldnevu.
Preberi več

Novomeški ½ maraton otvorili najmlajši

29.09.2018
Premierna izvedba dolenjskega tekaškega praznika se je začela z otroškimi teki.
Preberi več

V SOBOTO VELIKI KONCERT NA TRGU

24.09.2018
Za dober zaključek otroških tekov in še boljši uvod za nedeljski tek, pa bo dogodek dopolnjeval veliki koncert za vse generacije in okuse...
Preberi več