PRENOS NOVOMEŠKEGA 1/2 MARATONA NA TV VAŠ KANAL

05.09.2018
Novomeški 1/2 maraton si boste lahko v živo ogledali na Televiziji VAŠ KANAL ali prek internetnega prenosa na spletni strani www.novomesto21.si 

 

Za prenos osrednjega nedeljskega dela Novomeškega 1/2 maratona bo poskrbeli dijaki Šolskega centra Novo mesto v sodelovanju z medijskim pokroviteljem, to je Televizijo Vaš kanal. Gledalci bodo lahko tako dogajanje spremljali v živo prek televizijskih zaslonov na Vašem kanalu, prek internetnega prenosa na spletni strani www.novomesto21.si ali prek velikega zaslona v ciljnem prostoru polmaratona.

Za produkcijo in izvedbo prenosa v živo bodo poskrbeli dijaki Šolskega centra Novo mesto pod strokovnim mentorstvom profesorjev Srednje Elektro šole in Tehniške gimnazije, ki so se dokazali že z več zahtevnimi prenosi - med drugim tudi s prenosom Evropskega prvenstva v raftingu v Straži pri Novem mestu ter vsakoletnim prenosom Novomeškega teka.

Za Televizijo Vaš kanal, osrednjo regionalno televizijo, ki je vidna po vsej Sloveniji, bo to premierni dogodek. Prvič se bo namreč zgodilo, da bo katera od lokalnih ali regionalnih televizijskih hiš prenašala tekaško prireditev. 

 

Skupaj prijavljenih:
955

Polmaraton:
550

Rekreativni tek:
291

Prijavi se Seznam prijavljenih razpis.pdf

3. NOVOMEŠKI 1/2 MARATON

21.10.2019
Novi datum 3. Novomeškega 1/2 maratona je 3. in 4. oktober 2020
Preberi več

URADNI FILMČEK 2. NOVOMEŠKEGA 1/2 MARATONA - AFTERMOVIE

21.10.2019
Oglejte si uradni film 2. Novomeškega 1/2 maratona. Odlično vzdušje, dobra organizacija, prelepo vreme, lepa trasa in zadovoljni tekači.
Preberi več