OPEL GRANDLAND X - uradno vozilo Novomeškega 1/2 maratona

15.05.2018
OPEL GRANDLAND X je uradno vozilo Novomeškega 1/2 maratona.

Avtohiša Adria na Podbevškovi ulici 13 v Novem mestu je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel. V Avtohiši Adria nudijo bogato izbiro osebnih vozil OPEL. Najbrž ste slišali za Corso, Astro, Insignio, Mokko X, Crosslanda X in ostale modele Večina modelov je prenovljenih, najsodobnejših atraktivnih oblik in vrhunske nemške izdelave.

 

 

OPEL GRANDLAND X je uradno vozilo Novomeškega 1/2 maratona.

Poleg prodaje vozil Opel se v Avtohiši Adria nahaja prodaja avtodomov in počitniških prikolic Adria Mobil. Avtodome je možno tudi najeti. Ponudba obsega tudi avtomehanično delavnico , ličarsko in kleparsko delavnico, vulkanizerstvo ter avtopralnico .

Pestro izbiro Oplovih vozil si lahko ogledate v Avtohiši Adria na Podbevškovi ulici 13 v Novem mestu ali na http://opel.avtohisa-adria.si/.  

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

 Opel Insignia Sport

Rabljena in testna vozila

Poleg novih vozil Opel lahko vam v Avtohiši Adria nudijo bogat izbor rabljenih vozil vseh blagovnih znamk in različnih cenovnih razredov. Ponudba obsega menjavo staro za novo, staro za staro in odkup rabljenega vozila. Nudijo vam različne možnosti financiranja in ugodne plačilne pogoje (gotovina, kredit, leasing). Vsa vozila so strokovno pregledana in servisirana s strani strokovno podkovanih serviserjev.

 

http://www.avtohisa-adria.si/

Gallery

Skupaj prijavljenih:
591

Polmaraton:
421

Rekreativni tek:
170

Prijavi se Seznam prijavljenih razpis.pdf

TV PRENOS NA ŠPORT TV

07.08.2019
Tudi letos boste lahko Novomeški 1/2 maraton spremljali v neposrednem televizijskem prenosu. Za to bo poskrbela izkušena ekipa dijakov Šolskega centra Novo mesto...
Preberi več

V CILJU BREZPLAČNO BREZALKOHOLNO PIVO ERDINGER

07.08.2019
Vsi tekači boste v cilju Novomeškega 1/2 maratona lahko okusili Erdinger Alkoholfrei brezalkoholno pivo, ki velja za eno najboljših, če ne najboljše brezalkoholno pivo...
Preberi več

Podpis sodelovanja z Banja Luka 1/2 maratonom

20.05.2019
Novomeški 1/2 maraton in Banja Luka 1/2 maraton sta na nedavnem 5. Banjaluškem polmaratonu podpisala dogovor o sodelovanju.
Preberi več