OPEL GRANDLAND X - uradno vozilo Novomeškega 1/2 maratona

15.05.2018
OPEL GRANDLAND X je uradno vozilo Novomeškega 1/2 maratona.

Avtohiša Adria na Podbevškovi ulici 13 v Novem mestu je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel. V Avtohiši Adria nudijo bogato izbiro osebnih vozil OPEL. Najbrž ste slišali za Corso, Astro, Insignio, Mokko X, Crosslanda X in ostale modele Večina modelov je prenovljenih, najsodobnejših atraktivnih oblik in vrhunske nemške izdelave.

 

 

OPEL GRANDLAND X je uradno vozilo Novomeškega 1/2 maratona.

Poleg prodaje vozil Opel se v Avtohiši Adria nahaja prodaja avtodomov in počitniških prikolic Adria Mobil. Avtodome je možno tudi najeti. Ponudba obsega tudi avtomehanično delavnico , ličarsko in kleparsko delavnico, vulkanizerstvo ter avtopralnico .

Pestro izbiro Oplovih vozil si lahko ogledate v Avtohiši Adria na Podbevškovi ulici 13 v Novem mestu ali na http://opel.avtohisa-adria.si/.  

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

 Opel Insignia Sport

Rabljena in testna vozila

Poleg novih vozil Opel lahko vam v Avtohiši Adria nudijo bogat izbor rabljenih vozil vseh blagovnih znamk in različnih cenovnih razredov. Ponudba obsega menjavo staro za novo, staro za staro in odkup rabljenega vozila. Nudijo vam različne možnosti financiranja in ugodne plačilne pogoje (gotovina, kredit, leasing). Vsa vozila so strokovno pregledana in servisirana s strani strokovno podkovanih serviserjev.

 

http://www.avtohisa-adria.si/

Gallery

Skupaj prijavljenih:
955

Polmaraton:
550

Rekreativni tek:
291

Prijavi se Seznam prijavljenih razpis.pdf

3. NOVOMEŠKI 1/2 MARATON

21.10.2019
Novi datum 3. Novomeškega 1/2 maratona je 3. in 4. oktober 2020
Preberi več

URADNI FILMČEK 2. NOVOMEŠKEGA 1/2 MARATONA - AFTERMOVIE

21.10.2019
Oglejte si uradni film 2. Novomeškega 1/2 maratona. Odlično vzdušje, dobra organizacija, prelepo vreme, lepa trasa in zadovoljni tekači.
Preberi več